Οι Στολές μας

Χορεύουμε Samba για να μην Kάνουμε TRAMP-ΠΑΑΑΑΑ

Είμαστε εδώ, κεφάτοι, δυνατοί, ακούραστοι, έτοιμοι για όλες τις καρναβαλικές τρέλες που απαιτούνται για την μεγάλη γιορτή της πόλης, τη μεγάλη γιορτή της Ξάνθης.

Γιατί η διασκέδαση είναι τρόπος ζωής και το χαμόγελο στους ξενιτεμένους επιβάλλεται! Είμαστε και φέτος δυνατά παρόντες στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι, χαρούμενοι, πολύχρωμοι και κεφάτοι . Ελάτε να χορέψουμε να γλεντήσουμε μέχρι τελικής πτώσης......

Σειρά εμφάνισης: 26η

Μετά την παρέλαση ακολουθεί μεγάλο φαγοπότι στο Σύλλογο

Στολές Ενηλίκων

32

Διαθέσιμα Μεγέθη
S, M ,L ,XL ,XXL

Παιδικές Στολές

Κατόπιν παραγγελίας

Πληροφορίες για το Σύλλογο

O Σύλλογος Ξενιτεμένοι

Τα μέλη της Καρναβαλικής ομάδας ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ συμμετέχουν ενεργά στα Καρναβαλικά δρώμενα της Ξάνθης από το 2006. Με ευφάνταστες εμφανίσεις στις μεγάλες παρελάσεις, κέφι και φαντασία σε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στη συνεχή πρόοδο του μεγάλου αυτού θεσμού. Άλλωστε όλοι τους έχουν ως κοινό την αγάπη για το θεσμό και την πόλη και επιθυμία τους είναι η με κάθε τρόπο συμβολή στην συνεχή αναβάθμιση του Καρναβαλιού μας.

Φιλοσοφία και σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργήσουμε μια καλή παρέα που θα περάσει όμορφες και ευχάριστες στιγμές τόσο κατά την διάρκεια της πομπής, όσο πριν και μετά από αυτή. Θέλουμε μέσα από τον θεσμό του Καρναβαλιού να επωφεληθεί, οικονομικά και πολιτιστικά η πόλη και ο νομός μας.

Γεμίστε την βαλίτσα σας(εσεις που είστε μακριά),με όση τρέλα διαθέτετε,πάρτε μαζί σας ότι σας ανεβάζει και σας κάνει να νιώθετε ωραία,ελάτε να «βγάλουμε» την τίγρη από μέσα μας να φωνάξουμε,να χορέψουμε να νιώσουμε μικροί,μεγάλοι στιγμές ξεγνοιασιάς και κεφιού.

Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει φαγοπότι…

Επικοινωνία

Μαρία 698 12 22 501

Θανάσης 6977450761

Βασίλης 6937141103

Facebook

Η διάθεση των στολών ξεκινά την 06/2/2017
Καθημερινά 18.00-21.00 από το γραφείο του συλλόγου (Γήπεδο Α. Ο. Ξάνθης).

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!