Οι Στολές μας

nufopazaro-thrakiwtes-xrus

Η νύφη το ‘σκασε!

Πέντε χρόνια έψαχνε ο Βαλάντης να βρει νύφη, μέχρι που πήγε σε νυφοπάζαρο και τελικά αν και τα μπέρδεψε λίγο, βρήκε. Ο γάμος θα γίνει 26 Φεβρουαρίου, στη Ξάνθη και όσοι πιστοί προσέλθετε, εκτός και αν το σκάσει η νύφη!

Καρναβάλι Ξάνθης και οι REVOLISTAS πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με το Σύλλογο Θρακιωτών Επαρχίας Νέστου φτιάχνουν μεγάλο νυφοπάζαρο για τρελές καταστάσεις.

Και κάτι για το τέλος, στολές νύφης μπορούν να αγοράσουν, για μία και μοναδική φορά, όσες κοπέλες δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν ποτέ. Απλά θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Σειρά εμφάνισης: 16η

Για όποιον θέλει να μετακινηθεί από και προς Χρυσούπολη την ημέρα της παρέλασης θα υπάρχει ναυλωμένο λεωφορείο. Το κόστος του λεωφορείου το αναλαμβάνει ο κάθε συμμετέχοντας ξεχωριστά. Θα πρέπει να ενημερώσετε κατά την αγορά της στολής.

Στολές Ενηλίκων

38

Διαθέσιμα Μεγέθη
S,M,L,XL,XXL

Παιδικές Στολές

Κατόπιν παραγγελίας

Πληροφορίες για το Σύλλογο

O Σύλλογος Θρακιωτών Χρυσούπολης

Δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Επικοινωνία

Γιώργος 6989773791

Ρούλα 6977423109

Νανά 6977792020

Παραλαβή στολών, από Δευτέρα 13/2/2016 και κάθε μέρα από τις 18:00-20:30, από την έδρα του Συλλόγου - Προάστιο Χρυσούπολης (απέναντι από το café bar il Posto).

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!