Οι Στολές μαςΞωτικά: Ταξίδι στο παραμύθι, ζήστε το όνειρο!

Σειρά εμφάνισης: 25η

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΚΡΟΥΠ: Τόρης Παπαδήμας (κινητό 6989593404)

Πληροφορίες για το Σύλλογο

O Σύλλογος Θρακική Θεατρική Σκηνή

Η Θρακική Θεατρική Σκηνή είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της Θράκης, αλλά και ο σύλλογος που ανέλαβε επί Δημαρχίας Κώστα Μπένη να «ζωντανέψει» τον θεσμό των Θρακικών Λαογραφικών Γιορτών το 1985, ν’ αλλάξει σελίδα και να τον προχωρήσει ως «Ξανθιώτικο Καρναβάλι».

Διαθέτει θεατρική μονάδα, μουσικό συγκρότημα (ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ) και τον ραδιοσταθμό Life 921 fm που επίσης είναι από τα ιστορικά ραδιόφωνα της Θράκης.

Συμμετέχει στις Γιορτές Π. Πόλης και στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι, ενώ διοργανώνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις εκθέσεων ζωγραφικής, βιβλίων και διάφορες εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Επικοινωνία

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2541026344-2541020670

Υπέυθυνοι:  Ρένα Καραγιάννη, Μαρία Παπαδοπούλου, Τόλη Αλεξιού

Δηλώστε συμμετοχή στο Carnival club και τη Θρακική Θεατρική Σκηνή, οδός Ανθ. Μιλτιάδη 24, στη Ξάνθη, δίπλα στο ταχυδρομείο.

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!