Οι Στολές μας

Trolls!

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαι®α υποδέχεται τα διάσημα #trolls, Κλωνάρη και Πόπη,στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 26/2.. Δεν τρολάρουμε , μόνο παρτάρουμε ..

Σειρά Εμφάνισης: 10η

Με την ανάλογη σουβλακοκατάσταση μετά το πέρας της παρέλασης!

Ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα και την παράδοση των στολών το ταχύτερο δυνατό,τα αποθέματα εξαντλούνται και δεν επανακυκλοφορούν ‼️

Στολές Ενηλίκων

35

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

Παιδικές Στολές

Κατόπιν Παραγγελίας

Πληροφορίες για το Σύλλογο

O Σύλλογος NEOLAI®A

Ο Πολιτιστικός και Καρναβαλικός σύλλογος «NEOLAI®A» ιδρύθηκε το 2010 από μία παρέα νέων με σκοπό να συμβάλλουν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Συμμετέχει ενεργά από τότε στο καρναβάλι και το 2013 έκανε το ντεμπούτο του στις Γιορτές Παλιάς Πόλης με επιτυχία.

Επικοινωνία

Αθανασία 6947684063

Μάνος 6986763150

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!