Οι Στολές μας

There is magic in the air

Οι κατασκηνωτές σας προσκαλούν σε ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγεμένο δάσος όπου πανέμορφες μάγισσες και γοητευτικοί μάγοι εδώ και αιώνες προσθέτουν τα δικά τους συστατικά στο ξόρκι της υπέρτατης διασκέδασης. Η συνταγή του είναι παλιά και δύσκολή.

Κάτι όμως λείπει...Τι άραγε;

Μα φυσικά κάτι που έχεις εσύ!!

Ξανθιώτικο Καρναβάλι ζήσε τη μαγεία του παρέα με τους κατασκηνωτές

Σειρά εμφάνισης: 3η

Στολές Ενηλίκων

Διαθέσιμα Μεγέθη
S, M, L, XL

Παιδικές Στολές

Διαθέσιμα Μεγέθη
S, M, L, XL

Πληροφορίες για το Σύλλογο

O Σύλλογος "Κατασκηνωτές"

Οι Κατασκηνωτές ξεκίνησαν στα μέσα της μαγικής δεκαετίας του ’80. Κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα στην 4η δεκαετία της ζωής τους και καταφέρνουν να συνδυάζουν το κέφι, τη διασκέδαση και το ξεφάντωμα με έννοιες όπως εθελοντισμός, ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη, παράδοση, πολιτισμός και προβολή της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το πολυετές και πρωτοποριακό έργο τους συνέβαλλε καταλυτικά στην εξέλιξη μεγάλων θεσμών όπως είναι οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι αλλά και στη δημιουργία νέων όπως είναι οι Γιορτές Παλιάς Ξάνθης. Σημαντικές δράσεις του συλλόγου είναι η κατασκευή θεματικών καρναβαλικών αρμάτων με κινητά μέρη, η δημιουργία και συντήρηση τουριστικού καταφυγίου στο χωριό Κάτω Καρυόφυτο, το ‘Σπιτάκι τέχνης, έκφρασης & πολιτισμού’΄, ένας μικρός πολυχώρος στη καρδιά της παλιάς πόλης που αποτελεί σημείο πληροφόρησης επισκεπτών και φιλοξενεί θεματικές εκθέσεις προσφέροντας ένα βήμα για τους τοπικούς καλλιτέχνες αλλά και το πλούσιο κοινωνικό έργο και η ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον.

Σε όλη τη πορεία του ο σύλλογος διοργανώνει συχνά μουσικές θεματικές βραδιές, φιλανθρωπικές και γενικότερου κοινωνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας της περιοχής, του έντονου πολιτιστικού και καλλιτεχνικού πλούτου. Κύριος γνώμονας όλων των δράσεων είναι ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελή προσφορά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Αποτελούν ίσως τον μοναδικό πολιτιστικό σύλλογο με μέλη από κάθε ηλικία και αυτό άλλωστε είναι το μυστικό της μακρόχρονης επιτυχίας τους.

Επικοινωνία

Στέφανος Κέκερης 694479916

Μαρία Σακάλη 6972601753

2541 070424

Email: kataskinotes@67100.gr

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!