Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα»

Οι Στολές μας

M&M's

Φέτος το θέμα που επιλέξαμε είναι M&M's, χρωματιστά σοκολατάκια που τρώγαμε από μικροί. Η συνταγή μας είναι απλή, δοκιμασμένη και άκρως πετυχημένη. Σούπερ παρέα, χρώματα και τρελός χορός στους δρόμους της πόλης.

Έτσι θέλαμε να συνεχίσουμε και φέτος, γεμάτοι χρώμα, υπενθυμίζοντας πως είναι να μένεις για πάντα παιδί.

Σειρά εμφάνισης: 22η

Στολές Ενηλίκων

30

Εξαντλήθηκαν

Παιδικές Στολές

Κατόπιν Παραγγελίας

Πληροφορίες για το Σύλλογο

Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης "Η Γέφυρα"

Ιδρύθηκε το 1994 κι αποτελεί τον πολιτιστικό σύλλογο φοιτητών της πολυτεχνικής σχολής Ξάνθης και από τους πλέον ενεργούς της πόλης. Οι δέκα πολιτιστικές του ομάδες δραστηριοτήτων έχουν δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες φοιτητές αυτά τα χρόνια για κάποια δημιουργική ενασχόληση, ενώ προσφέρουν στη φοιτητική και Ξανθιώτικη κοινότητα πληθώρα εκδηλώσεων κάθε χρόνο.

Με τη σταθερή συμμετοχή τους στο καρναβάλι Ξάνθης, δίνουν κάθε χρόνο μια γερή δόση φοιτητικής τρέλας στην πόλη, όπως χρειάζεται!

Οι ομάδες του Συλλόγου είναι οι εξης: Φωτογραφική ομάδα, Κινηματογραφική ομάδα, Ραδιοφωνική ομάδα, Ομάδα περιοδικού, Ομάδα στρατηγικής κι φαντασίας και επιτραπέζιων παιχνιδιών, Ομάδα εικαστικής δημιουργίας, Ομάδα Μπάσκετ, Ομάδα Taekwondo, Μουσική ομάδα, Θεατρική ομάδα.

Επικοινωνία

Άθης: 6949984245 (11.00-14.00)

Χρύσα: 6981306564 (14.00-18.00)

Βασίλης: 6982068910 (18.00-22.00)

Facebook

email: gefyra.carnival@gmail.com

Τα γραφεία του Συλλόγου στις Εστίες Κιμμερίων θα είναι ανοιχτά να σας εξυπηρετήσουν:

Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 17.00-20.00.

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!