Οι Στολές μας

«Απαράδεκτες Μπάμπουσκες»

Οι Απαράδεκτες Μπαμπουσκες από τη μακρινή Ρωσία είναι το θέμα που επιλέξαμε για φέτος.Τις θυμόμαστε από παιδιά, τις γλυκές, ξύλινες, φουσκωτές κουκλίτσες με τα παραδοσιακά ρωσικά φορέματα, που θύμιζαν μανούλες ή γιαγιάδες και καθεμιά έκρυβε μέσα της έξι-εφτά άλλα κουκλάκια, το καθένα σε δύο κομμάτια, για να βγει από το εσωτερικό του το επόμενο μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία φιγούρα, που είναι συμπαγής και ονομάζεται «σπόρος».

Το όνομα της κούκλας είναι Matryoshka το οποίο είναι συνηθισμένο όνομα χωριατοπούλας.

Λένε πως όλοι είναι διαφορετικοί αλλά ίσοι....Οι Απαράδεκτοι όμως έρχονται να το ανατρέψουν αυτό λέγοντας πως φέτος όλοι θα είναι ίδιοι αλλά άνισοι σε.... ύψος! Έτσι, μικρές και μεγάλες Μπάμπουσκες κάθε ύψους θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης φέρνοντας μαζί τους το χειμώνα της Ρωσίας

.

Όπως κάθε χρόνο σας περιμένουμε να παρελάσουμε παρέα όπως μόνο εμείς μπορούμε.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και ΥΠΕΡΘΕΑΜΑΤΙΚΑ!

Σειρά εμφάνισης: 20η.

Στολές Ενηλίκων

25

Οι στολές βγαίνουν σε 3 χρώματα και 2 μεγέθη S/M και L/XL. Δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες,καθώς το concept είναι μπαμπουσκες σε όλα τα ύψη

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν δείγμα για να δουν τι νούμερο τους ταιριάζει, καθημερινές στα γραφεία του συλλόγου, 6-9 το απόγευμα .

Παιδικές Στολές

20

Για παραγγελίες παιδικών στολών η καταληκτική ημερομηνία είναι η Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Μετά καμία άλλη παραγγελία δε θα γίνει δεκτή.

Πληροφορίες για το Σύλλογο

O Σύλλογος Απαράδεκτοι

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1995 από μια παρέα φίλων και συμμαθητών. Σήμερα, 21 χρόνια μετά η παρέα αυτή μεγάλωσε και έγινε ένας από τους πιο γνωστούς Συλλόγους της πόλης. Οι φίλοι μεγάλωσαν, αλλά ποτέ δεν έπαψαν να είναι στην πρώτη γραμμή του κεφιού και της διασκέδασης, αποτελώντας την ραχοκοκκαλιά των Απαράδεκτων.

Είναι ένας από τους 4 συλλόγους που δημιούργησαν το 2011 το 1ο Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων και συνδυάζουν έτσι τον αθλητισμό,την κοινωνία και την φιλανθρωπία. Σήμερα, 5 χρόνια μετά απαρτίζεται από 14 Συλλόγους,παρέχοντας σημαντική οικονομική στήριξη σε ευπαθείς ομάδες του Ν.Ξάνθης. Η ομάδα των Απαράδεκτων με το όνομα «Αίλουρα» έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή με την πολύ χαρακτηριστική στολή της και το αστείρευτο κέφι των μελών-παιχτών της.

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη» πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο και δωρεές σε διάφορους φορείς καθόλη την διάρκεια του χρόνου δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά των μελών μας που είναι δίπλα στην κάθε ανάγκη.

Το 2015 μετά από πρόταση του Συλλόγου μας συγκεντρώθηκαν καπάκια για την στήριξη του κινήματος Καπακομάνια από όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης, κάτι που σημείωσε τεράστια επιτυχία και ευαισθητοποίησε όλη την πόλη της Ξάνθης έχοντας πετύχει τον πρώτο στόχο που ήταν η αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για νεαρό συμπολίτη μας.

Οι Απαράδεκτοι σας καλωσορίζουν λοιπόν στο πολύ κεφάτο παρεάκι τους και σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους καθώς και να στηρίξετε το κοινωνικό τους έργο.

Facebook

Ο σύλλογός απαρτίζεται από 250 μέλη, με 22 συμμετοχές στην παρέλαση αφού παρελαυνάνουν από το 1995 και έχουν δημιουργήσει 40 στολές!

Επικοινωνία

Γραφείο Συλλόγου 25410 74001(Καθημερινά 18.00-21.00)

Πρόεδρος: Χαρά Τσακίρη 306936063020

Υπεύθυνοι Κρατήσεων Στολών: Μιχάλης Πανταζής306977030585 και Βάσω Πανταζή 306974159135

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 5 (Γήπεδο A.O.Ξάνθης)

email: aparadektoi95@yahoo.gr

Οι στολές του Συλλόγου θα είναι διαθέσιμες ΜΟΝΟ κατόπιν συννενόησης με τον Μιχάλη στο τηλ. 6977.030.585 και τη Βάσω στο τηλ 6974.159.135. Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα αυτά καθημερινά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!