Το ενημερωτικό Posrtal www.carnavalxanthi.gr  διοργανώνει διαγωνισμό στο Social Network facebook & συγκεκριμένα στη σελίδα https://www.facebook.com/karnavalixanthis

 1. Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν: όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, ηλικίας 18 και άνω. Εξαιρούνται όλοι οι διαχειριστές του carnivalxanthi.gr,καθώς & οι σύζυγοι ή οι συγγενείς πρώτης συγγένειας και δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να συμμετέχει ΜΟΝΟ μία φορά.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι καθαρά προσωπική. Η συμμετοχή εκ μέρους τρίτων δεν είναι δεκτή.
 3. Το Δώρο μπορεί να δοθεί σε άλλο φυσικό πρόσωπο μόνο με τη σύμφωνη δήλωση του νικητή.
 4. Δώρο-Νικητής/νικήτρια:
  α) Ο νικητής/νικήτρια θα βγει ύστερα από τυχαία κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί
  β) Ο νικητής/νικήτρια θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα tablet
 5. Ο διαγωνισμός ξεκινά την ΄Σάββατο 20/2/2016 και λήγει την Κυριακή 28/2/2106 στις 20:00 μμ. Καμία αγορά δεν απαιτείτε ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό.
 6. Τρόπος συμμετοχής:
  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:
  Α. Να κάνουν Like στη σελίδα μας https://www.facebook.com/karnavalixanthis 
  Β. Να απαντήσουν σωστά στην ερώτηση γράφοντας την απάντηση 13 Μαρτίου ή 27 Μαρτίου στα comments (σχόλια) κάτω από το post του Διαγωνισμού.
  Γ. Να κάνουν Share (Public) το post του Διαγωνισμού (να είναι εμφανές για τουλάχιστον 2 ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού μέχρι να ολοκληρωθεί η ΚΛΗΡΩΣΗ)
 7. Ο νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί με post στην σελίδα http://www.carnivalxanthi.gr/nea/ μετά την λήξη του διαγωνισμού μέσα σε 3 ημέρες.
  Ο νικητής/νικήτρια θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία του/της στο inbox της σελίδας https://www.facebook.com/karnavalixanthis  H νικητής/νικήτρια έχουν την υποχρέωση εντός 3 ημερών από την παραλαβή τoυ δώρου τους να στείλουν φωτογραφικό υλικό για την επιβεβαίωση της παραλαβής. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει επίσης την πλήρη και χωρίς όρους αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.
 8. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν το νικητή εάν:
  (α) για οποιοδήποτε λόγο ο νικητής δεν δέχεται πλήρως τους όρους ως σύνολο,κάτι το οποίο είναι απαραίτητο.
  (β) Η συμμετοχή του νικητή δεν συναντά τους όρους συμμετοχής εξαρχής.
  (γ) για οποιοδήποτε λόγο, παρά όλες της λογικές προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το νικητή μετά το πέρας των 3 ημερών από την ανακοίνωση του.
  Το κατάστημα Pigasos διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιοδήποτε όρο του διαγωνισμού αφού την κοινοποιήσει εντός 5 ημερών πριν στη σελίδα της στο Facebook.
 9. O διοργανωτής δεν ευθύνεται για νικητή που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσε να παραλάβει το δώρο του.
Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!