Ο Αθηναίος Dj George Siras στο Κυβερνείο


Ο George Siras έχει γίνει γνωστός από το Cavo Pardiso της Μυκόνου. Στο παρελθόν έχει ψηφιστεί ως ο Νο1 House Dj στην Ελλάδα. 

Στα 25 χρόνια καριέρας του ως επαγγελματίας Dj έχει παίξει σε όλα τα κορυφαία κλαμπ σε Ελλάδα & εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων Dj sets με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της HOUSE σκηνής όπως David Guetta, Bob Sinclair, Todd Terry, Pete Tong, DJ Ralf, ο Dave Piccioni, Paolo Martini, Joachim Garraud, Steve Angello κ.α.

Αυτή την Κυριακή 21/2/2016 το Κυβερνείο μας ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτυ στους ρυθμούς της House Music. Στα decks ο Dj George Siras.

 

 

Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!