ΜΑSΚΑRUN – Το πολύχρωμο καρναβαλικό «δρομικό ποτάμι» είναι γεγονός!!!


Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια παραγωγή των Xanthi Runners, Clain Main Runners, Beerunners και Holisterun.

Ο αγώνας «ΜΑSΚΑRUN» απευθύνονται μόνο σε αυτούς που αντέχουν τα γυμνάσια καρναβαλικού τύπου. Νικητής θα είναι όποιος μπορεί να τρέξει σε ρυθμό χελώνας και να καταφέρει να τερματίσει ανεξαρτήτως χρόνου, ενώ μεγάλη σημασία θα δοθεί στην ομαδική συνεργασία.

Επειδή στις 18-02-2017 και ώρα 19:00 οι δρόμοι της Ξάνθης αναμένεται να πλημμυρίσουν με περισσότερους από 1???? Maskarun σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρώς το Dress Code.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιστρατέψετε την παρέα σας, την τρέλα σας και να έρθετε να ζήσουμε ένα διαφορετικό δρομικό πάρτι έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτο χαρά, ασταμάτητο χορό και ενέργεια, στο οποίο ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μουσικής και χρωμάτων, θα μας απογειώσουν.

H Είσοδος σας στο πολύχρωμο καρναβαλικό δρομικό ποτάμι ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

 

Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!