Οι farmΙασμιώτες άνοιξαν τα μπλόκα και εισβάλλουν στην Ξάνθη με .. ρούχα εργασίας


O Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου θα συμμετάσχει ενεργά στη φετινή διοργάνωση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017.

«Δεδομένης της πανελλαδικής εμβέλειας της διοργάνωσης αλλά και της βούλησής μας να συμβάλλουμε κατά το μέτρο του εφικτού στα πολιτιστικά δρώμενα της γειτονικής Ξάνθης η συμμετοχή μας στις Θ.Λ.Ε θα είναι διπλή. Αρχικά το Σάββατο 11/2/2017 το χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ.Ι θα λάβει μέρος στην παρέλαση λαογραφίας στην 15η σειρά ενώ επίσης την Κυριακή 26/2/2017 θα συμμετέχουμε οργανωμένα στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στην 29η σειρά.

Καλούμε μέλη, φίλους και γνωστούς να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας συμμετέχοντας με την ομάδα μας στην καρναβαλική παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου. Η στήριξή σας θέτει τα θεμέλια ώστε να παγιωθεί η συμμετοχή μας στους πολιτιστικούς θεσμούς της Ξάνθης μελλοντικά.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης που με την ευγενική καθοδήγηση που μας παρείχε στάθηκε αρωγός στο εγχείρημά μας.» , καταλήγει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου.

Δείτε τη στολή στο Carnivalxanthi

Μοιραστείτε τοShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Λίστα Συλλόγων

Όλοι οι σύλλογοι που παίρνουν μέρος στο Καρναβάλι

Επιλέξτε ένα Σύλλογο

για να δείτε πληροφορίες και τις στολές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού Ξάνθης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύλλογο που σας ενδιαφέρει το συντομότερο δυνατό.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων θα σας ενημερώσουν για την διαθεσιμότητα των στολών καθώς επίσης για τις τιμές και τις λεπτομέρειες για την ημέρα της παρέλασης.

Ενημέρωση x

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για όλες τις στολές.

Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους συλλόγους καθημερινά ώστε να μας διαθέσουν φωτογραφίες και πληροφορίες από τις στολές τους!